Wat u wel en niet moet doen bij online BDSM-dating.

Online BDSM-dating is een geweldige manier om matches te vinden in de BDSM-wereld. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het vinden van mensen die niet geïnteresseerd zijn in de BDSM-wereld. Het stelt je ook open voor mensen die je anders niet zou hebben ontmoet. Maar alleen omdat je online aan het daten bent, wil nog niet zeggen dat er geen do’s en don’ts zijn bij het gebruik van online BDSM-datingsites. Laten we eens kijken naar enkele van de grootste do’s en don’ts, zodat u weet hoe u uw kansen om mensen online te vinden kunt optimaliseren.

Begin met een goede opener.

Je eerste bericht moet de gebruiker aanspreken en persoonlijk zijn. Een origineel bericht voor elke gebruiker helpt om te laten zien dat u niet alleen kopieert en plakt naar iedereen die u een bericht stuurt. Als je iets op hun profiel probeert te vinden om in het eerste bericht te vermelden, laat dit zien dat je het bericht hebt gelezen, wat belangrijk is.

Laat uw pagina niet alleen over BDSM gaan.

Tenzij je een profiel aanmaakt op een BDSM-datingwebsite speciaal voor afspraken, wil je niet dat je pagina helemaal vol staat met BDSM-inhoud. Mensen zullen geen echt beeld kunnen krijgen van wie je bent en zullen geen connectie met je kunnen maken. Dit zal er vaak toe leiden dat mensen je profiel mijden.

Maak een grondig profiel.

Om het meeste uit uw profiel te halen, moet u ervoor zorgen dat het grootste deel van uw profiel informatie over uzelf bevat. Informatie moet sociale dingen bevatten die mensen over u willen weten. Denk aan materiaal voor de eerste BDSM date. Word niet overdreven persoonlijk en probeer de andere persoon aan het lachen te maken zonder eruit te zien als een nerd.

Lieg niet en rek de waarheid niet uit.

Als je de waarheid op je profiel liegt of uitrekt, zie je er misschien uit als een superheld of iemand die perfect is op papier. Maar iedereen heeft gebreken, en het zijn die gebreken die ons aantrekkelijk maken voor anderen. Mensen zullen zich raar voelen over je profiel als het te mooi voelt om waar te zijn.

Wees eerlijk.

Als u op zoek bent naar iemand die goed bij u past, moet u eerlijk zijn. Wees niet bang om te zeggen dat je stil bent, of misschien wel overdreven extravert. Wees ook eerlijk over waar je naar op zoek bent. Zeg niet dat je op zoek bent naar een informele ontmoeting als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets serieus.

Schrijf niet alleen uw profiel en klik op Verzenden.

Je zou in de verleiding kunnen komen om je profiel te schrijven en het gewoon af te ronden. Dit is een algemene drang. Dit wil je echter niet doen. Te veel fouten kunnen ertoe leiden dat mensen niet geïnteresseerd zijn in je profiel. Een snelle en voltooide profielpagina kan er ook toe leiden dat u informatie mist die u misschien wilt overbrengen.

Gebruik spelling- en grammaticacontrole.

Oplichters gebruiken geen spelling- en grammaticacontrole, waardoor mensen geneigd zijn te geloven dat spelling- en grammaticafouten een teken zijn van een nepprofiel. Ze zijn ook een grote afknapper voor de meeste mensen. Het laat zien dat je geen tijd wilt steken in het maken van een profiel.

Plaats geen grote lijst met afkeer.

Het is prima om iets niet leuk te vinden, en je kunt zelfs een paar dingen op je profiel zetten die je niet leuk vindt. Als je profiel vol staat met dingen die je niet leuk vindt, krijgen mensen een verkeerd idee. Je klinkt kieskeurig, lastig en vol meningen, niet bereid om te veranderen.

Maak een divers profiel.

In plaats van alleen te posten wat je niet leuk vindt of wat je leuk vindt, kun je een divers profiel maken dat genoeg informatie bevat zodat mensen een goed beeld krijgen van wie je bent. Voeg voorkeuren, antipathieën, informatie over uzelf, informatie over waar u naar op zoek bent, enzovoort toe. Geef mensen een goed, afgerond beeld van wie je bent.

Onthoud dat iedereen anders is, maar deze algemene tips en trucs zijn algemeen om ervoor te zorgen dat je profiel zo veel mogelijk matches krijgt. Veel hiervan richten zich op uw datingprofiel, maar vergeet niet dat ze zich ook uitstrekken tot uw berichten. Vergeet vooral niet open te staan voor mensen.