Simone herenigde mij met BDSM.

Het was een heel mooi jaar, maar er was een bepaald ding waar ik echt aan terug moest denken, iedere keer weer. Ik had Simone leren kennen en zij was het soort vrouw waar je heel erg fijne SM mee kon hebben.

Het was eigenlijk meer een soort bondage, dus meer BDSM, maar desalniettemin een heel erg fijn iets om te doen. Ik had er in mijn verleden al vaker mee te maken gehad, maar het was een beetje op de achtergrond verdwenen als het ware. Simone wist mij op ieder gebied de juiste vragen te stellen. En zo kwam ze er ook achter wat ik lekker vond, wat mijn geheimen in de slaapkamer waren. We hadden er hele open gesprekken over en uiteindelijk zei ze dat ze mij op den duur wel eens vast zou willen binden en allerlei stoute dingen met mij zou willen doen.

En dat liet mijn hart even sneller kloppen. Dat was iets waar ik al een behoorlijk lange tijd weer naar uit kon kijken. Het duurde een aantal weken voordat we dat dan ook daadwerkelijk gingen doen. Ik wilde graag meer met haar doen dan de gewone dingen. Ja natuurlijk was het allemaal heel erg lekker en kon ik daar heus wel van genieten. Maar die extra stap in onze relatie nemen, daar was ik wel aan toe. En uiteindelijk bood ze het dan ook aan. Niet met woorden, maar met BDSM touwen in haar handen.

Zo kwam ze geheel naakt de slaapkamer binnen gelopen. Ik kreeg direct een stijve van alleen al het idee en dat was goed zichtbaar, aangezien ook ik naakt was. Ze moest er een beetje om lachen, maar werd al snel weer wat serieuzer, omdat ze goede knopen moest gaan leggen. Ik kan jullie wel door het hele proces heen gaan praten, maar dat duurt te lang. Uiteindelijk kwam het er op neer dat mijn handen en voeten door de touwen met elkaar verbonden waren en ik ze beiden met geen mogelijkheid kon bewegen.

Tenzij Simone mij wat meer speling gaf door een simpele ruk aan een gedeelte van de touwen. Ik lag op mijn rug, mijn pik overeind en een hand van Simone om mijn ballen, die daar flink aan draaide en mijn grens al direct aan het opzoeken was. Het voelde beknellend en bevrijdend tegelijkertijd. Ik stond toe wat ze ook maar deed, had uiteindelijk ook maar weinig keuze natuurlijk. Ik wilde niets liever dan haar kutje of mond of kont om mijn pik voelen. Dat ik diep in haar gaten kon boren, maar dat was aan haar.

Ze kneep even flink en ik schokte, wilde mij bewegen maar de touwen knelden alles af. Ze ging daarna plagerig over mij staan, met haar benen wijd en zakte vlak boven mijn eikel, terwijl ze haar kutje opende en met zichzelf ging spelen. Al spelend greep ze mijn lul en liet ze zich haast er overheen zakken. Maar daar bleef het bij. Ze trok het touw strakker, omdat het leek alsof ik iets kon doen. Ik had mijzelf een beetje los weten te wringen en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Als straf sloeg ze hard tegen mijn leuter aan en kraste ze met haar nagels over mijn onderbuik en ballen. Dat was heel fijn, maar dat liet ik niet merken. Ze liet haar schaamlippen over mijn eikel glijden en toen stond ze weer op. Ik kon de warmte voelen. Merken dat ze vochtig was, maar verder was ik hulpeloos. Echt een straf, zo voelde het. En precies waar ik naar op zoek was. Ze pakte een soort linnen doek en bond mijn ballen af, zodat het als een soort cockring fungeerde en ik een stijve bleef houden, maar ook niet klaar kon komen.

En op dat moment ging ze op mijn lul zuigen. Ze nam mijn pik diep in haar mond en zoog de ballen ver naar binnen. Ik had het haast niet meer, ik stond echt op het punt te gaan spuiten en gaf dat ook aan, maar het bleef binnen. En dat was erg vervelend. Daarna zette Simone haar natte kutje op mijn pik en begon ze mij vurig te berijden. Ik voelde het heel intens en het begon inwendig te branden. Ik merkte dat ze zelf ook al heel snel klaar ging komen, ze had zichzelf enorm op weten te winden en het geil spoot over mijn penis heen.

Daarna gleed ze supersnel van mij af en trok Simone de doek van mijn zaakje af en begon ze mij wild af te trekken en te pijpen. Uiteindelijk kwam ik dan nogmaals klaar en ditmaal schoot het hoog de lucht in, helemaal over haar en mijzelf heen. Het was een waanzinnig intens orgasme. Ik trilde en schokte helemaal en was er zelfs van buiten adem. De tranen van genot liepen over mijn wangen heen. Simone likte haar handen schoon en zoog nog wat aan mijn paal.

Ik merkte dat ik nogmaals kon komen en dat had mijn sletje ook wel door. En dus trok ze nogmaals, maar daarna liet ze haar kontje over mijn pik zakken. Ze bereed mij en ik kwam anaal in haar klaar. Het was zo geil en intens, dat ze zelf ook nog even met zichzelf ging spelen en tot een tweede orgasme kwam. Dat was een mild begin van het BDSM spel in ons leven. Simone herenigde mij met BDSM en daar ben ik nog altijd heel erg dankbaar voor. En dat laat ik haar nog iedere dag extreem dankbaar voor. En dat laat ik haar ook iedere keer weer weten.